apex
apex

My name: mr apex
My Fotopage: http://ikanmasin.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Not specified
Other:
Friends:
Zain Zubir
Latest entry:Anything that fly
View this Fotopage entry
Hasrul Andry
Latest entry:Izuria & Fares Wedding Reception at Batu Lanchang, Pulau Pinang
View this Fotopage entry
Polini Fotografik Sdn Bhd
Latest entry:Aniversary Portrait Session
All Rights Reserved.© All images and photographs of are property of Polini Fotografik Sdn Bhd. Photographs may not be reproduced, copied, stored, manipulated, projected, used or altered in any way without the written permission of the copyright owner. Polini Fotografik Sdn Bhd Tel: 012-6688613 Email: polinifotografik@gmail.com http://polinifotografik.blogspot.com http://polinifotografik.wordpress.com wedding photographer | jurugambar kahwin | fotografi perkahwinan | photographer perkahwinan... View this Fotopage entry
bett MUNAP
Latest entry:Melbourne City
View this Fotopage entry
azlee samad WEDDING PHOTOGRAPHER
Latest entry:Me & My Facebook......
My Facebook : http://www.facebook.com/AzleeSamadPhotography View this Fotopage entry
fotokahwin fotografi perkahwinan
Latest entry:Facebook Fotokahwin.com
www.facebook.com/fotokahwin jurufoto perkahwinan terengganu View this Fotopage entry
ted adnan
Latest entry:16 October 2010 Lighting Seminar With Ted Adnan
Ted Adnan, the famous lighting dewd in Malaysia will be sharing his experience and his lighting techniques in the studio and on location via this inaugural seminar. Grab your chance to get close and personal with him in this intensive one day programme. In the morning Ted Adnan will share his work thru a slide presentation and conduct a lighting demo on stage. You get to PRACTICE what you learn in the morning seminar in a mini workshop after lunch. VENUE: Auditorium, Kuala Lumpur Infrastructure Un... View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
marcia zlyana
Latest entry:WOW!!
Lama sungguh aku tidak update disini.... Rindunyaaaaaaaaaa... Ada ke yang rindu?? :P :P :P Ok fine... Di sinilah aku belajar tentang fotografi... Tentang hidup... Tentang DSLR... Dari zaman muda melinjang sampai sekarang nid ah anak tiga dah uols..... Nak tengok aku skrg macam mana??? Ayuh layan gambar View this Fotopage entry
Day 60, 5.5kg 57cm
Rafi The Malaysia Wedding Photojournalist Gambar Kahwin
Latest entry:Majlis Pernikahan & Persandingan Nazlin & Hazrizal
....updating for more photos please click here http://www.magicclickers.com/wedding/nazlin-rizal/ Venue: Shah Alam & Putrajaya Rafi's Photography / Magic Clickers (Co.No: 89245-P) Rafi, WPJA Principal Photographer H/P +6 012-677477... View this Fotopage entry
Sembilan Belas Mei Design
Latest entry:Entry Terakhir
Ini adalah entry terkahir kami di fotopages. Kami telah pun berpindah ke halaman baru, url ada di bawah. Jika ada sebarang pesanan dan apa saja mengenai kami, bole tingalkan terus kepada kami. Sekian. Terima kasih. http://www.19meidesign.com Maklumat lanjut Kamarul Addli ( Photographer ) HP : 012 276 7478 EMAIL : contact@19meidesign.com WEB : http://www.19meidesign.com http://www.facebook.com/19meidesign View this Fotopage entry
Matt Marzuki
Latest entry:I shoot weddings still. Anyone wanna hire me?
I've been doing a lot of event and commercial shoots that I've laid off shooting weddings until recently. Well, I'm back shooting weddings and hopefully will pick up this year. Matt Marzuki Photography 012 382 8476 View this Fotopage entry
about the letter A
http://a.aboutthelettera.com() doyouneedsometime View this Fotopage entry
irlyana Maisarah
Latest entry:mY princess
my baby... 8-) View this Fotopage entry
Kamal Fadhly
Latest entry:Takkan berhenti di sini ...
Saya akan kembali mewarnai dunia Fotopages setelah 2 tahun menyepi di sini .. melalui dunia Fotopages yang saya kenal semenjak tahun 2004, saya mendapat ramai kenalan di sini yang menceritakan pengalaman mereka melalui sekeping gambar, kerana sekeping gambar bisa menceritakan segala-galanya, Insya Allah. Regards, Kamal View this Fotopage entry
af harun
Latest entry:snow 09
it was snowing that day and i didnt go to work. View this Fotopage entry
norzalina nasirudin
Latest entry:Full Stop
Rasanya setakat ini sahajalah saya berfotopages... :hopeless: View this Fotopage entry
antu jahat
Latest entry:beger beger
View this Fotopage entry
Radin Aminurasyid
Latest entry:Berhijrah
Assalamualaikum... Berikut merupakan entry terakhir untuk fotopages ini... Selama 2 tahun lebih telah bersama dengan fotopages ini, terasa berat untuk meninggalkannya... Kepada semua follower fotopages saya, teruskan menyokong & lawati ke blog baru saya... Sehubungan itu, saya akan berhijrah ke http://radinaminurasyid.epikt.net/ (personal blog) dan http://www.epikt.net/ (portfolio EPIK Design; Image Design Film & Brand)... Penghijrahan ini juga sebagai satu langkah memboikot produk israel (fot... View this Fotopage entry
muliyadi muhamad
Latest entry:no more update
blog ini tidak akan diupdate lagi demi menyahut seruan memboikot item2 yang berasal, menyumbang kepada ISRAEL yang seterusnya membawa kepada kekejaman yang dilakukan pada rakyat palestin. sila rujuk www.cgmulia.com/fotoblog untuk update. harap maklum. View this Fotopage entry
fotografi perkahwinan by Saluddin Ismail
Latest entry:We are move it !!!
Please visit us at..... ArtCreative Photography Tel : 012.7588266 / 019.7628384 Galeri : http://www.flickr.com/artcreative Blog : http://saluddin-ismail.blogspot.com Web : http://www.artcreative.com.my Email : info@artcreative.com.my Professional Wedding Photographer Johor Bahru | Kuala Lumpur | Ipoh View this Fotopage entry
Johor Wedding Photographer
Latest entry:GONG XI FA CHAI 2010
Visit our website for WEDDING PHOTOGRAPHY. Get a professional wedding photographer for your big days. http://www.capturepixs.com.my Regard's Ayares Senior Capturepixs Photographer View this Fotopage entry
azmanshah ali
'i'm not using this blog anymore to post my photos kindly visit my webpage http://www.azmanshah.com View this Fotopage entry
aminor azmi
Latest entry:Announcement/Pengumuman
Salam untuk semua. Sudah beberapa bulan, saya tak update di sini. Saya masih aktif berkerja, shoot weddings, events, outings, buat gambar. Semuanya ini boleh diikuti di sini: http://www.aminorazmi.com/blog/ dan di sini: http://www.flickr.com/photos/aminorazmi/ regards aminorazmi 6012-2147681 yahoo messenger id: aminor_azmi email: aminor.azmi@gmail.com View this Fotopage entry
Man Kidal
ana lara
Latest entry:berpindah...
saya sudah berpindah : lawati http://anafarha.fotopages.com terima kasih! View this Fotopage entry
Syahrin Aziz
Latest entry:Wedding Photography Courses in Ramadan
visit here to know more http://blog.syahrinaziz.com/v2/2010/08/21st-22nd-wedding-photography-workshop-ii-basic-photography-classes/ View this Fotopage entry
min pretty peeks
Latest entry:funny faces.. of pretty peektures future CEO.. keh keh keh
for those who probably don't know yet, i have stopped updating this fotopage for quite some time, and only once in a blue moon, i will put new peeks here... but mostly taken from my other sites. should you have yet to bookmark them ( hahaha LOL, macamlah bagus nak suruh org bookmark website kita ), here are several other sites/spaces of mine : facebook : http://www.facebook.com/profile.php?id=634693731 flickr : http://www.flickr.com/min435 blog : http://peeksbymin.blogspot.com this peek of pre... View this Fotopage entry
Paint with the Light
Latest entry:Happy 4th BIrthday Eeha !!
Maksu Loves You !!!! :flowers: :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
syahreil hafiz
Latest entry:Looking Outside - John N Baiti
Coming Soon hehheheehhe..asyik coming soon aja... LOL LOL LOL LOL ..apa lagi masuk dalam http://buttet.net Syahreil Hafiz Samsudin buttet gmail.com YM : lemang2002 contact : 0124517038 url : http://buttet.net View this Fotopage entry
Dinictis aka lord ishmeen
Latest entry:Happy Birthday Dear...
A birthday card which I design for my beloved wife, Noor Ezleen. Thanks for all the love, happiness, care and Insyallah our baby - due this September 2008. Noor Ezleen you are my soulmate forever.... Muahs.... LOVE U Sayang... View this Fotopage entry
linda zainal
Latest entry:Bercuti di Sumedang, Bandung
Januari lepas aku ke Bandung cuti la kononnya..sebenarnya ikut family member ke sana sebab ada kenduri kahwen..pakcik member kawen orang sana so aku apa pagi sambil menyelam minum air la...perjalanan ke Sumedang jauh bangat..dari bandara di Bandung kami naik kereta mengharungi jalan yang macet (sesak) dan agak mencabar lalu lintasnya..hanya orang yang berani je leh bawak kereta kat bandung ni..trafik light seakan tiada fungsi pun...semua main redah je...ngeri gak la..cilok sana cilok sini..plakson (hon) me... View this Fotopage entry
beli nasi goreng
Irwandy ND Mazwir
Latest entry:Konsert Peterpan Malaysia Tour 2008
Tarikh : Ahad, 27 April 2008 Tempat : Stadium Negara, Kuala Lumpur Gear : Nikon D300 + AF-S 17-55mm f/2.8 + AF-S VR 70-200mm f/2.8 Settings : Shutter Speed 1/200 - 1/320 , Aperture f/3.5 - f/4.5 , ISO 1000 - 1600 , WB Kelvin 4700 , No-Flash More pictures coming soon! ;) --> http://www.flickr.com/photos/irwandy Thanks to Gua.com.my & Clockwork Records Event Management I love concert photography. This is my real passion in photography. Looking forward for any... View this Fotopage entry
Engku Iskandar
Latest entry:Petronas Malaysian F1 Grandprix 2008
Qualifying round today. Massa was the fastest Followed by team mate Raikonen and Kovailanen came third View this Fotopage entry
AR Photography
Latest entry:Azizul & Walynn's Reception at Flamingo Hotel, KL
ARphotographyhttp://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php() ARphotographyCLICK HERE!! http://www.arphotography.com.my/portfolio/weddings/Azizul%20&%20Walynn%20Rec/index.php(AR's shot of the event!!) < CLICK HERE!! ARphotography & video Rahim/Rambo/Hantu 012-2022952 Nicky - 012-2274622 ar7179@gmail.com http://www.ARphotography.com.my <------------ My official website!!! http://www.ARphotography.com.my(CLICK HERE!!) View this Fotopage entry
Darmansyah Abu Hanifah MALAYSIA Wedding Photographer
Latest entry:Selamat Tahun Baru
Rasanya belum terlambat lagi sy mengucapkan selamat tahun baru kepada semua rakan rapat dan juga rakan2 yg selalu menjenguk fotopages sy tidak kira yg pernah berjumpa sy ataupon sebaliknya. Semoga tahun 2008 ini penuh azam baru yg lebih bersemangat untk memajukan diri masing2. Di penutupan tajun 2007,Alahamdulillah sy akhiri dengan banyak rezki dari photography tidak mengira wedding atau pon job2 komersial yg lain.Kepada para pelanggan2 sy yg pernah menerima khidmat photography dari www... View this Fotopage entry
shaifulR Photography
Latest entry:Amal Tan Sri Abdul Aziz & Wan Effina Wan Abd Rahim,Solemnization
..more of their photo was http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal(HERE) Shaiful Rizal Photographer hp/text : 013 394 7777 mail : enquiry@shaifulrizal.com http://www.shaifulrizal.com http://www.shaifulr.com (NEW!!) http://www.flickr.com/photos/shaifulrizal View this Fotopage entry
mohd ezuddin
Latest entry:Deepavali Vartikal
Malaysia girl ethnic Hindu play at a temple during the Deepavali celebration in Teluk Intan, Perak, October 27, 2008. The Malaysian Hindu community ethnic people are marking Deepavali festival today. Malaysia ethnic Hindu devotee performs prayers at a temple during the Deepavali celebration in Teluk Intan, Perak, October 27, 2008. The Malaysian Hindu community ethnic people are marking Deepavali festival today. View this Fotopage entry
didiz rushdi
Latest entry:athir punk
the latest of athir rakin yg makin mengganas sejak dapat 'kaki'. sekarang dia sudah pandai tidur pukul 11 - 12 tengahmalam. Asyik main aje. Mak dia dah start temper dah dan berkesudahan dengan babah dia aje yg kena sound. Hahahaha. View this Fotopage entry
haNis wuz eRe
Latest entry:battle of the bands
sorry. tatau band ape event : battle of the bands :rhythm nation date : 8 December 2007 venue : MITC, Ayer Keroh View this Fotopage entry
Shaliza Kadir
Latest entry:Eventful Kerteh
My trip to Kerteh last 2 weeks was nothing short of being eventful.... But i still had fun taking pictures... View this Fotopage entry
FMJC Johor Community
Latest entry::: FMDC - Gunung Ledang Outing
Sagil 29 May – Sempena Hari Bumi Sedunia, sebuah komuniti maya yang mula mencipta popularity di Malaysia serta mempunyai beberapa lagi rangkaian komuniti di luar Negara seperti Singapura, Vietnam, Jepun serta beberapa Negara asia yang lain. [Gambar oleh Aminorazmi] Sejumlah 20 perserta telah menjayakan aktiviti ini dan disertai oleh model-model jelita iaitu perserta akhir Miss Sagil Universe. AskMe mendakwa beliau telah sampai di kaki Gunung Ledang menunggu rombongan yang lain seawall 7.30 pag... View this Fotopage entry
FMDC - Gunung Ledang Outing
Lil Orange
Latest entry:A Person who really loves you...
Org yg mencintai kamu.... 1] Orang yang mencintai kamu tidak pernah mampu memberikan alasan kenapa dia mencintai kamu. Yang dia tahu di hati dan matanya hanya ada kamu satu-satunya. 2] Walaupun kamu sudah memiliki teman istimewa atau kekasih, dia tidak perduli! Baginya yang penting kamu bahagia dan kamu tetap menjadi impiannya. 3] Orang yang mencintai kamu selalu menerima kamu apa adanya, di hati dan matanya kamu selalu yang tercantik walaupun mungkin kamu merasa berat badan kamu sudah bertamb... View this Fotopage entry
malek md
Latest entry:O R K I D
:-D D70 + 105vr at 1/60, f16 and iso400 with -2EV SB800 attached to cam. Cropped to fit 2:4 ratio. Thanks View this Fotopage entry
Orkid
anne arin
Latest entry:Cameron Highland
Great time at Cameron! :-> View this Fotopage entry
IMAGEWAVE PHOTOMEDIA
Latest entry:Airul&Norhana
View this Fotopage entry
Ahmad Fairus Fine Art Photography
Latest entry:Dah Pindah!!
For More picture www.ahmadfairus.com/blog View this Fotopage entry
noor sweet
Latest entry:dah berpindah!~
dengan kelahiran Dahlyatunnuha pada 21 March 2009 Di Hospital Klang sedikit coretan di blog http://dahlyatunnuha.blogspot.com/ :-D View this Fotopage entry
aweks dr china
Iman n Mas
Latest entry:Latest update of Myra & Irfan
Myra is now a "kakak" while Irfan is 2.5 months old... View this Fotopage entry
THEONE IMAGE
Latest entry:Calvin Klein
View this Fotopage entry
Muskecik cute
Latest entry:Nelly's here we come .......
nice to meet you all here .... selamat menjalani ibadah puasa .... dari kami sekeluarga... zul&mus salam..... View this Fotopage entry
Ibrahim Kadri
Latest entry:The brahym begin..
Maaf pada semua sebab sejak kebelakangan ni aku agak sibuk dengan tugasan. Ini kerana nak menghabiskan tugasan yang masih belum dilakukan di akhir-akhir tahun ni. Nantikan kemunculan aku nanti. heheheh.. p/s - minta maaf pada Pn Zuha kerana masih belum mengupload gambar perkahwian anda. Official website dan breakedown. Nanti saya akan uploadkan dlm masa yg terdekat ni. $-) View this Fotopage entry
Admin Fotopages Malaysia
Latest entry:5th Malaysian Fotopages Gathering
http://www.fotopages.com.my/forum/viewtopic.php?t=3704() Klik imej di atas untuk terus ke laman web rasmi Fotopages Malaysia Digital Comunity Terima kasih Admin FMDC Kuala Lumpur View this Fotopage entry
map
jangguttouch wedding
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
ewahh...dah mula berangan
Ahmad Faizal Yahya
Latest entry:BOIKOT FOTOPAGES ISRAEL LAKNATULLAH!!
View this Fotopage entry
helmy emran
Latest entry:new site
dear visitors, i've got new place to play with my pictures dan text. please proceed to this url to enjoy and share your opinion; http://helmyemran.com thanks for coming and selamat hari raya. maaf zahir batin.:-D View this Fotopage entry
lalalaallala.. dinda.. kanda... burung pun turut menyanyi
Farah Fauzi
Latest entry:Viva Las Vegas!
Backdated entry this one is - 19 June 2007 clockwise from top left : the famous Vegas signboard on the entrance of The Strip, The Mirage, Statue of Liberty at New York Hotel, Eiffel Tower at Paris Hotel, The Venetian, The Stratosphere Tower Fabulous city, one must go to before one dies and a must for a CSI Vegas fan! Top 3 things one must do when in Vegas : 1) Watch any of the dozens of shows showing every night eg. Cirque de Soleil, Phantom of the Opera, etc. Celine Dion was performing during... View this Fotopage entry
Head konco ditembak bertubi2 kat kaki
irrelevant ted
Latest entry:i turned blogger!
dear all, please visit my blog for more regular updates, it's http://blog.tedroz.com or simply click http://blog.tedroz.com(here) View this Fotopage entry
jangguttouch omata
atas alasan kekejaman...kami akan berpindah !!!! sila berkunjung ke www.jangguttouch.com View this Fotopage entry
Mohd Nazley Fadhley
Latest entry:I moved ...
Oh ... I moved to a new home. http://www.nazley.net(www,nazley.net) View this Fotopage entry
zzoux
Latest entry:LATEST ANNOUNCEMENT
Pls be informed that I no longer maintain this fotoblog. For my latest work, please browse my portfolio at http://www.pesonaimage.com View this Fotopage entry
All the VIP's
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry
syed nassier
http://www.syednasir.com View this Fotopage entry
Suhaimi Ramli
Latest entry:Puteri
View this Fotopage entry
Syed Nasir Syed Ahmad
KEMAAFAN DIPOHON DARI SAUDARA ROLAND Fotodebate ditutup kerana kerana saya telah menyebabkan saudara RolandHashim tersinggung ekoran daripada tindakan saya mengambil gambar beliau daripada fotopages beliau tanpa kebenaran beliau terlebih dahulu. Saya akui, ini adalah kesilapan saya dan ribuan kemaafan dipohon daripada pihak beliau. Tidak ada langsung niat dihati untuk menjatuhkan nama baik beliau yang saya sendiri hormati selama ini. Perkara ini benar-benar tidak saya duga dan saya amat menyesali p... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
xx xx
View this Fotopage latest entry
Jag Im
View this Fotopage latest entry
Shaliza Mokhtar
Latest entry:Hello & Goodbye
I've compiled my works at http://shaliza.viewbook.com which will be updated from time to time. Thank you so much visitors, it has been emotional. View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016